SwitchOne

Den nya generationens molnbaserade kommunikationslösning

Vi erbjuder SwitchOne® som är en molnbaserad växellösning. Det är en komplett telefonilösning som präglas av enkelhet och med tillgång till marknadens ledande operatörer. Användaren får valmöjlighet bland gränssnitt som IP Dect, Sip, Mobiltelefon/MEX och Softphone. I SwitchOne är de visuella gränssnitten enkla och med användarkvalificerade funktioner för god överblick. Vi säljer,  levererar och supporterar med hög kompetens och med ett personligt engagemang.

 

 

Skilj teknik från operatör - Unik valfrihet

Med SwitchOne ges en möjlighet att fritt välja operatör. Vi hjälper dig med att se över ditt företagsabonnemang och välja det som är mest kostnadseffektiv för användarna på ditt företag.

Användaren i centrum

Ett nummer på flera enheter. Egen hemsida ”Mina sidor” för roller & samtalsregler. Närvarostatus på kollegorna. Avancerade svarsgrupper med köfunktion. Chatt- och SMS funktioner, grupp-SMS. Telefonkonferenslösning. Röstbrevlåda med E-post och SMS-avisering. Företagskataloger & sökalternativ. Telefonistfunktioner & gränssnitt. IP Centrex standardfunktioner. Callcenterfunktioner och mycket mer.

Support

JSC erbjuder support till våra SwitchOne kunder. Våra support tekniker har hög kompetens och ett stort personligt engagemang.
 

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer! Vi bjuder gärna på en kopp kaffe på JSC eller sätter upp ett videomöte för en fortsatt diskussion.

 
Nicklas Friman
Johan Friman
Magnus Johansson
Kim Nyhlén