Mobiltelefon som tjänst

I det nya arbetslivet är vi allt mer mobila och vi får allt mer mobila enheter som ska tas om hand om, skyddas, kontrolleras och administreras. Mobiltelefonen är idag ett av våra viktigaste verktyg vi har för att vara nåbara och prduktiva i vårt arbete, samtidigt innehåller mobilerna allt mer känslig information när vi har tillgång till företagets mail, dokument och samarbetsytor.

 

Med JSCs mobiltelefon som tjänst tar vi ansvar för  hantering och administration av er organisations mobiltelefoner och skapar en säkerhetspolicy för att minimera risker för att företagets information kommer i fel händer. Vi hanterar beställningar, leveranser och administration samt ser till att telefonerna får skydd och rätt inställningar.

 

Vi ger er kontroll och möjliggör en produktiv miljö för er organisation. Ni slipper helt enkelt tidskrävande administration av mobiltelefoner

Hur funkar det?

Vi stöttar er i beslutet kring vilka telefon-modeller som passar för just ert företag och lägger därefter upp er i beställingsrutinen. Ni lägger sedan beställning direkt till JSC som därefter tar över ansvaret för leverans. Vi håller  ordning på vilka användare som har telefoner och sköter också eventuella supportärenden. För att ni skall känna er extra trygga så håller vi också koll på Era SIM-korts-koder.

Vad är mobilhantering som tjänst?

Det finns flera fördelar med att låta JSC ta ansvar för er mobiltelefonpark.
  • Er organisation får en renodlad mobiltelefoni-miljö, vilket underlättar vid administration, anpassningar till andra system och användarsupport
  • Ni ökar säkerheten och minskar risken att företagsinformation blir stulen
  • Ni får fullständig avlastning på befintlig personal som idag administrerar mobiltelefoner på företaget
  • Ni slipper binda upp kapital i telefoner och får istället en fast månadskostnad under hela avtalsperioden

 

 

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer! Vi bjuder gärna på en kopp kaffe på JSC eller sätter upp ett videomöte för en fortsatt diskussion.

 
Nicklas Friman
Johan Friman
Kim Nyhlén