Molntjänster

Som molnexperter hjälper vi dig att hitta rätt kombination av IT-tjänster. Vår styrka är att vi är experter på drift på plats hos kunden, i vårt egna partnermoln såväl som i Microsofts publika moln. Med våra tjänster inom support, övervakning och rådgivning tar vi hela ansvaret för din IT - oavsett om kraften levereras från ert serverrum, från våra serverhallar eller från Microsoft Azure. Vi blir din IT-avdelning och tar hand om hela eller valda delar av din IT. Med regelbunden backup och övervakning dygnet runt kan du slappna av och fokusera på dina affärer.
 

Office 365 & SharePoint

Hela ditt kontor, där du är. Alltid tillgängligt. Office 365 är en molnbaserad tjänst som tillhandahålls av Microsoft. Tjänsten sammanför kraften i Office med avancerad e-post, dokumentdelning, snabbmeddelanden och videokonferenser för att ge dig åtkomst till det du behöver oavsett var du är och på alla typer av enheter – datorer, smartphones och surfplattor.

Läs mer

JSC Partner Cloud - Serverdrift och tjänster

Våra kunder upptäckte tidigt fördelarna med molntjänster och hosting. Att slippa investera i utrustning och endast betala för det man använder, samt att det skapar flexiblitet och skalbarhet när företaget utvecklas är huvudargumenten.

Som molnexperter hjälper vi dig att hitta rätt kombination av IT-tjänster. Vår styrka är att vi är experter på drift på plats hos kunden, i vårt egna partnermoln såväl som i Microsofts publika moln. Med våra tjänster inom support, övervakning och rådgivning tar vi hela ansvaret för din IT - oavsett om kraften levereras från ert serverrum, från våra serverhallar eller från Microsoft Azure. Vi tar hand om hela eller valda delar av din IT. Med regelbunden backup och övervakning dygnet runt kan du slappna av och fokusera på dina affärer.

 

Azure

Microsoft Azure är en växande samling integrerade molntjänster för analys, databearbetning, databaser, mobila appar, nätverk, lagring och webb. Vi på JSC har varit med sedan starten och kan hjälpa dig som kund med både rådgivning och implementation för att hitta bästa lösningen utifrån dina behov. Vi som Microsoft partner ger dig via Azures hybridmolnlösning, skalbarhet efter behov, där du bara betalar för vad du använder.

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig så berättar jag mer om JSC och våra tjänster. 

 

 
Niklas Swanberg
Försäljningsansvarig
0380-55 65 12
Skicka E-post