GDPR

Vi vet värdet av att välja hårdvara som är smidig att installera, enkel att administrera och hållbar över tid. Rätt val från början är vårt löfte, och för att hålla detta löfte börjar vi alltid med att lära känna dig och ditt företag. Först då kan vi på riktigt prata om skräddarsydd lösning efter dina behov.

ATT VÄLJA RÄTT HÅRDVARA & MJUKVARA BÖRJAR MED ATT NÄRVARA.

Vårt fokus är inte hårdvara. Det är kundnytta.

Vi guidar dig genom kombinationer av licenser och hårdvara för att du ska få en IT-miljö som är skräddarsydd efter din verksamhet. För att detta inte ska vara tomma ord vill vi lära känna dig och ditt företag först, för att sedan komma med vårt förslag på rätt mix.

Partner med de främsta tillverkarna.

Sedan starten 1999 har vi på JSC arbetat med produkter från HP, och har som HP Partner genom åren byggt upp en specialistkunskap kring utbudet av servrar och klienter. Vi hjälper även många kunder med hårdvara från Lenovo, Dell, Apple, Cisco, Microsoft och andra ledande hårdvarutillverkare.

Vår nära relation med tillverkare och distributörer innebär att du som kund har möjlighet att låna produkter för utvärdering och åka på visning av nya produkter. Kontakta oss om du vill utvärdera Microsoft Surface 4 Pro, HP:s senaste professionella bärbara datorer eller varför inte testa hur effektiv du blir i excel med HP:s senaste bildskärm

Använd vår smidiga webshop!

Alla våra kunder kan enkelt gå in på vår webshop och beställa hårdvara och licenser. Här ser du direkt lagerstatus, ditt pris och tips på bra kampanjer.

Välkommen in på https://shop.jsc.se/

 

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer! Vi bjuder gärna på en kopp kaffe på JSC eller sätter upp ett videomöte för en fortsatt diskussion.

 
Johan Andgren
Andreas Johansson