JSC MODERN ARBETSPLATS

Ett enkelt, snabbt och problemfritt sätt att förse dina
medarbetare med rätt arbetsverktyg.

Med JSC Modern Arbetsplats ger vi dig en enklare vardag: med hårdvara, mjukvara, allriskförsäkring, hög säkerhet och obegränsad support – allt till en fast månadskostnad – får du en trygg lösning, koll på kostnaderna och sparar dessutom tid till det som är viktigt.

Nyfiken? Kontakta oss!

 
Sofie Kalén
Dan Jacobsen
Verksamhetsutvecklare
0380-55 65 06
Skicka E-post

 

I tjänsten ingår:

 • Licenser för Microsoft 365 F1, Business, E3 eller E5
 • PC-hårdvara t.ex. HP EliteBook och ProDesk
 • Fullt stöd för både personliga och delade datorer
 • Allriskförsäkring med skydd för olyckor, stöld, brand och vattenskador
 • Grundinstallation av Windows 10, Office365 samt era egna paketerade applikationer
 • Central managering (Övervakning, larmhantering, uppdateringar, inventering)
 • Konfiguration och övervakning av säkerhet i form av säkerhetsuppdateringar och hårddiskkryptering på klienten samt Multifaktorautentisering för att höja säkerheten i er inloggning
 • Uppläggning/borttagning och hantering av användare inkl. rättigheter 
 • Obegränsad fjärrsupport för samtliga enheter som ingår i tjänsten
 • Självbetjäning av lösenordsåterställning

från 920 kr/månad inkl. laptop och support (stationär dator från 765 kr/månad)

Tilläggstjänster

 • Applikationspaketering - Vi paketerar era företagsspecifika applikationer för automatisk installation på klienterna
 • Utökad back-up - för filer, dokument och e-post lagrade i Office365
 • Azure AD Connect - har ni ett lokalt Active Directory hjälper vi er konfigurera det mot ert molnbaserade AD
 • Utökat dokumentskydd - genom dokumentklassificering kan vi se till att dokument som är extra känsliga krypteras och endast finns tillgängliga för medarbetare som har rätt att se dem. 

Full kontroll på säkerhet och kostnader

Många företag lägger mycket tid och resurser på att med jämna mellanrum investera i nya datorer - och sedan ytterligare resurser på att hålla dem uppdaterade och säkra, innan det återigen är dags att köpa in datorer. Med JSC Modern Arbetsplats ser vi till att ni alltid har fungerande hårdvara och den senaste versionen av Windows och Office. Med obegränsad fjärrsupport behöver inte oroa er för oväntade kostnader - istället betalar ni en fast månadskostnad.

Alla Microsoftlicenser som ingår hanteras centralt och ligger på månadsprenumeration. Det innebär att ni genom JSC Modern Arbetsplats får full kontroll över vilka licenser ni har och att ni inte behöver vara över- eller underlicensierade till följd av till exempel förändringar i personalstyrkan. Ni betalar med andra ord för exakt det ni använder, varken mer eller mindre. 

Säker och centralt hanterad

Genom att hålla era datorer fullt uppdaterade och genom att förbättra skyddet av era inloggningsuppgifter, skyddas er verksamhet från många av de hot vi ser idag. I kombination med antivirus, multifaktorsautentisering och klientövervakning är JSC Modern Arbetsplats en säker plattform för era klientdatorer. Har ni behov av utökad säkerhet kan tjänsten skräddarsys för att möta dessa.
 

Tjänsten består av:


Dator

Varje medarbetare får en säker och fungerande dator som alltid har senaste versionen av Windows och Office med rätt licenser. Det är bara att starta datorn och börja jobba!


Verktyg

I datorn finns alla verktyg som behövs för att vara produktiv och kunna jobba på de platser och tider som passar bäst för just dig.


Support

Något som inte fungerar som det ska? Inga problem,  fjärrsupport ingår och vår grymma support är lika trevliga och snabba på lösning oavsett hur ofta du ringer.