ARBETSPLATS SOM TJÄNST

Ett enkelt, snabbt och problemfritt sätt att förse dina
medarbetare med rätt arbetsverktyg.

Arbetsplats som Tjänst är en komplett lösning som ger alla medarbetare en säker, uppdaterad och fungerande dator fylld med verktyg som skapar förutsättningar för produktivitet och stöttar er digitala resa. Tillsammans med en allriskförsäkring, fjärrsupport och direkt utbyte av krånglande datorer kan ni känna er trygga med att alla medarbetare altid har rätt förutsättningar oavsett var de befinner sig. Allt smidigt paketerat till en fast kostnad per användare och månad.

Nyfiken? Kontakta oss!

 
Sofie Kalén
Dan Jacobsen
Verksamhetsutvecklare
0380-55 65 06
Skicka E-post

 

I tjänsten ingår:

 • Licenser för Microsoft 365 F1, Business, E3 eller E5
 • PC-hårdvara, tex HP EliteBook eller Microsoft Surface 
 • Installation av operativsystem och produktivitetsapplikationer
 • Central övervakning, larmhantering, inventering och uppdatering
 • Säkerhetsuppdateringar och hårddiskkryptering
 • Hantering av användare inklusive rättigheter
 • Obegränsad fjärrsupport (vardagar 7-17)
 • Allriskförsäkring med skydd för olyckor, stöld, brand och vattenskador

från 920 kr/månaden inkl. dator och support

Tilläggstjänster

 • Applikationspaketering - Vi paketerar era företagsspecifika applikationer för automatisk installation på klienterna
 • Utökad back-up - för filer, dokument och e-post lagrade i Office365
 • Azure AD Connect - har ni ett lokalt Active Directory hjälper vi er konfigurera det mot ert molnbaserade AD
 • Utökat dokumentskydd - genom dokumentklassificering kan vi se till att dokument som är extra känsliga krypteras och endast finns tillgängliga för medarbetare som har rätt att se dem. 

Full kontroll på säkerhet och kostnader

Arbetsplats som Tjänst bygger på Microsoft 365 vilket innebär att era användare känner igen sig i gränssnittet och ni inte behöver fundera över uppdateringar,  ni kommer alltid använda de senaste versionerna av Windows och Office.

Med obegränsad fjärrsupport (vardagar 7-17) behöver ni inte heller oroa er för  oväntade kostnader om det händer något med era datorer, blir det problem med hårdvaran ser vi till att ni snabbt får en ny dator skickad till er. 

Med den ingående allriskförsäkringen skyddas ni mot oväntade utgifter om du tappar datorn i golvet, den blir stulen, brinner upp eller liknande olyckshändelser. Ingen självrisk, skador understigande 1000kr ersätts dock ej.

Alla Microsoftlicenser som ingår i tjänsten hanteras centralt och ligger på månadsprenumeration. Det innebär att ni hela tiden har kontroll på vilka licenser ni har och att ni vid varje tillfälle bara betalar för så många medarbetare som ni är just då.

Genom att era datorer alltid är fullt uppdaterade skyddas er verksamhet från många av de säkerhetshot vi ser idag.  I kombination med antivirus, multifaktorautentisering och klientövervakning är Arbetsplats som Tjänst en säker plattform för er verksamhet. Har ni behov av utökad säkerhet kan tjänsten skräddarsys för att möta era krav, se fliken "baspaket och tilläggstjänster". 

Tjänsten består av:


Dator

Varje medarbetare får en säker och fungerande dator som alltid har senaste versionen av Windows och Office med rätt licenser. Det är bara att starta datorn och börja jobba!


Verktyg

I datorn finns alla verktyg som behövs för att vara produktiv och kunna jobba på de platser och tider som passar bäst för just dig.


Support

Något som inte fungerar som det ska? Inga problem,  fjärrsupport ingår och vår grymma support är lika trevliga och snabba på lösning oavsett hur ofta du ringer.