Jobba på JSC

Vi älskar att se andra lyckas!

SharePoint-wizard? Levla upp med oss!

SharePoint-wizard? Levla upp med oss!

Levla upp med oss! Vi erbjuder dig som SharePoint-utvecklare en uppgradering av din kunskap till det senaste inom Office365 och Azure i ett av Sveriges vassaste...

På JSC strävar vi efter att bli så individuellt framgångsrika som möjligt, men inte på bekostnad av varandra – prestigelöst delar vi med oss av vår tid och kunskap till våra kollegor och gläds åt varandras framgångar. Samtidigt vågar vi ha roligt och bjuda på oss själva utan rädsla för att tappa masken.
Välkommen till JSC!

Vi är övertygade om att människors inre drivkraft slår yttre påbud alla dagar i veckan. Därför sätter vi stor tillit till våra medarbetares omdöme och förmåga att fatta egna beslut. Vi vet även att arbete och privatliv samspelar och påverkar varandra. Våra medarbetare har därför den stora friheten och ansvaret att arbeta på det sätt som passar deras livssituation bäst. Att du har stort utrymme att fatta egna beslut betyder dock inte att du står ensam – vår arbetsplats kännetecknas av prestigelös hjälpsamhet. Vi tror nämligen att prestationskrav och medmänsklighet kan – nej, bör – gå hand i hand.

Klicka här för att se våra lediga jobb!

Jobba på JSC

Vi värdesätter och strävar efter kunskap och kompetens. Vi är nyfikna och förändringsbenägna och håller oss alltid i utvecklingens framkant. Men lika viktigt för oss är att du är uppmuntrande och älskar att se dina arbetskamrater lyckas. Tillsammans skapar vi en kultur av prestigelöshet och arbetsglädje. Därför är vi inte rädda för att tappa masken - den har vi nämligen redan tagit av oss.

Jobbansökan

Vi behöver alltid kunniga medarbetare för att på bästa sätt möta framtiden så hör gärna av dig även om vi inte har någon annons ute just nu. Alla ansökningar behandlandas självklart med sekretess.


Välkommen med din ansökan!