Aktuellt

JSC söker verksamhetsutvecklare SharePoint

JSC söker verksamhetsutvecklare SharePoint

Har du några års erfarenhet av att hjälpa företag utveckla sin verksamhet genom effektiva IT-lösningar? Är du van att jobba med SharePoint? Vill du bli en del av ett engagerat team med den högt ställda målsättningen att bli Sveriges bästa Office 365-gäng?

JSC är ett värderingsstyrt företag som de senaste sex åren i rad rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Tillsammans är vi idag 60 personer som skapar IT-lösningar som gör våra kunder effektivare. Nu söker vi dig som vill ha en omväxlande vardag och bli en del av vårt Office 365-team.

Omväxlande arbete där det passar dig bäst

Som SharePoint-konsult hos oss får du ett omväxlande arbete med en variation av kunder och uppdrag, ibland jobbar du på kontoret och ibland hos kund. Eller också jobbar du på ett café, hemma eller på en stubbe i skogen. Vi har ersatt fasta kontor med en modern mötesplats och med samma moderna teknik som vi erbjuder våra kunder gjort det möjligt att jobba effektivt var som helst det passar dig.

Vi söker en lagspelare

Hos oss är du en del av ett team där vi hjälper varandra framåt. Din framgång kommer till stor del bero på hur bra du är på att kommunicera och samarbeta med kunder och kollegor. Det är därför viktigt att du trivs i en rådgivande roll och är skicklig på att identifiera kundens behov, duktig på att leda uppdrag och få avslut med återkoppling.

För tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska och B-körkort. Eftersom du kommer arbeta med flera projekt samtidigt behöver du vara självgående och bra på att planera och prioritera dina dagar. 

Hör av dig!

Nyfiken på tjänsten? Ring 0380-55 65 37 och prata med Ken Larsson i Office 365-teamet så får du svar på alla dina frågor. Har du frågor kring själva rekryteringen så prata med Cecilia Ödman som är HR-ansvarig, telefon 0380-55 65 55.

Skicka din ansökan till oss på jobb@jsc.se så snart som möjligt, så hörs vi!

x