Intelligent infrastruktur

Det bästa sättet att undvika ett problem är att lösa det - innan det uppstår. Det är vår utgångspunkt när det gäller infrastruktur. Vi kommer med kontinuerliga förbättringsförslag och är uppdaterade på de senaste tekniska lösningarna.
DET KALLAR VI INTELLIGENT INFRASTRUKTUR.

 

Partnerskap på riktigt med rätt fokus

Vi vill jobba med kunder som tror på långsiktiga relationer och söker en fokuserad och effektiv IT-partner som inte bara hanterar IT-driften, utan också långsiktigt bidrar till att utveckla, effektivisera och förbättra verksamheten.


Infrastrukturen är en grundläggande del av en stabil och effektiv IT-miljö, och vi lägger mycket fokus på att hitta rätt lösningar för våra kunder. Våra konsulter har lång erfarenhet av design, drift och support av IT-miljöer med fokus på funktion och kostnadseffektivitet

Trådlöst nätverk som tjänst

JSC erbjuder trådlöst nätverk som tjänst. Vi ser till att ni får rätt förutsättningar för trådlös kommunikation för både anställda och gästanvändare, oavsett om det gäller kontorsmiljö eller produktion och lager. Övervakning, drift och underhåll ingår allt i ett bekvämt paket till en fast månadskostnad.

 

Läs mer

Antivirus som tjänst

JSC erbjuder Antivirus som tjänst, där vi ansvarar för att användarnas datorer på ditt företag alltid är uppdaterade med senaste skyddet. Vi hjälper till med installation, övervakar och åtgärdar om din dator blir smittad av virus till en fast månadskostnad.

Läs mer

Nyfiken?

Jag heter Cecilia Ödman och jobbar med att se till att alla kollegor på JSC ständigt utvecklas och trivs på jobbet. Om du undrar hur det är att jobba hos oss får du gärna höra av dig till mig så kan jag berätta om vår kultur, vår syn på lärande och hur vi jobbar med ständig feedback.