Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Johan & Petter Årets Företagare 2011!

Johan Schelin och Petter Jacobs, ägare av JSC it-partner AB, har utsetts till årets företagare i Nässjö kommun 2011. Priset delades ut vid kommunfullmäktiges sammanträde den 26 maj.

 

− Vi är mycket stolta och glada för denna fina utmärkelse! Det känns som en förmån att vara med och visa att det går att bygga upp ett framgångsrikt tjänsteföretag med 25 anställda även i en mindre ort som Nässjö, säger Johan Schelin.

− Ett speciellt tack riktar vi till våra medarbetare som gör ett fantastiskt jobb - alltid med JSC:s grundvärderingar i fokus. Vi vill också tacka Nässjö näringliv och Nässjö Kommun som har skapat ett näringslivsklimat som gör det enkelt och roligt att driva företag, säger Petter Jacobs.

Juryns motivering:
"Årets företagare har byggt ett tjänsteföretag inom it med god lönsamhet, där besluten vilar på företagsstrategier från företagets styrelsearbete. Ett styrelsearbete som under flera tidsperioder haft olika externa resurspersoner delaktiga för att bredda företagets kompetens. Under en utvecklingsfas breddades kundbasen ordentligt och man införde hand-datorsystem för uppföljning varpå lönsamheten tredubblades.

Verksamheten genomsyras av företagets tre kärnvärden; kunskap, ärlighet och långsiktighet.

Personalen trivs i företaget och profileras på företagets hemsida och vid rekryteringar används personalens nätverk för att rekrytera nytt."

– Företagarna Johan Schelin och Petter Jacobs expanderar ett riktigt tillväxtföretag på ett ordnat sätt. JSC it-partner är en viktig partner för både Microsoft och nässjöföretagen, säger Claes Johansson, VD på Nässjö Näringsliv som har ingått i den jury som utsett de båda pristagarna.

− Tanken med Årets företagare är att synliggöra alla dem som äger, driver och utvecklar företag. Det är en ärofylld utnämning, som också visar på ett företags betydelse för kommunen, säger Frida Boklund, regionchef på Företagarna.


Kommundirektör Jan Sundman, Claes Johansson, NNAB, pristagarna Johan Schelin och Petter Jacobs, kommunfullmäktiges ordförande Kurt Johansson (S) och kommunstyrlesens ordförande Bo Zander (S).
Bild: Tomas Jansohn

  
 
  

 

JSC it-partner AB | Brånavägen 3, 571 38 Nässjö | Tel: 0380-55 65 00 | Fax: 0380-55 48 34 | info@jsc.se | Support: 0380-55 65 02, support@jsc.se
© 2012 JSC