Enklare Vardag

Om JSC

 

 

Kunskap

Vi skall alltid ligga i teknikens framkant och vara tekniska experter med djup kunskap. Det är dock kunskapen om våra kunders verksamhet och behov som gör det möjligt att använda denna tekniska kunskap till lyckade it-funktioner.

Ärlighet

Detta är vår viktigaste grundvärdering på JSC. Vi är övertygade om att det går att driva ett framgångsrikt it-företag och samtidigt behålla ärlighet som grundsten. Ärlighet handlar om enkla saker såsom att alltid erbjuda våra kunder den lösningen vi själva skulle köpa , samt att stå för det vi gör och alltid lämna raka besked.

Långsiktighet

Vi märker att långsiktiga relationer ökar lönsamheten för båda parter. På JSC är vi tydliga med att vi kommer vara en aktiv samarbetspartner och inte en passiv leverantör. Vårt uppdrag är att med it-stöd tillföra ökad effektivitet och lönsamhet i kundens verksamhet.

Ny mötesplats, navet i vår verksamhet

Vi byggde under 2015 ett nytt aktivitetsbaserat huvudkontor i Nässjö. En mötesplats som är navet för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi har vuxit sakta och säkert, med en tydlig värdegrund närmast hjärtat från början. Vi har modet att säga att medarbetarna är viktigare än kunderna. Med nöjda medarbetare kommer kundnyttan och lönsamheten som ett skönt kvitto. Och kunderna verkar nöjda med både vårt synsätt och våra jordnära, verksamhetsnära lösningar, för de fortsätter rekommendera oss till nya kunder.

Både modiga och mogna

Vi står tryggt med båda fötterna i småländsk jord och vet var vi har oss själva. Därför är det lätt för kunderna att hitta oss. Vi startade bolaget redan 1999, så vi har rejält med erfarenhet av en bransch som utvecklats i ett rasande tempo. Vi är mogna nog för att våga säga nej till ny teknik när den inte behövs. Mogna nog att veta att det är du som kund som kan din vardag bäst. Därifrån vågar vi också utmana, ställa de svåra frågorna och ifrågasätta gamla sanningar.