Jobba på JSC

I en platt organisation, finns det absolut utrymme att sticka ut, synas och ta för sig

Här lockar vi fram det bästa i var och en, och lockar de bästa talangerna att komma hit. Vill du växa med egna kunder, men också vara med och bygga och utveckla hela JSC, är du troligtvis den vi söker. En platt organisation, där det absolut finns utrymme att sticka ut, synas och höras. För vi tänker fortsätta växa, fortsätta arbeta för att bli Sveriges bästa arbetsplats.

Vi har vuxit sakta men säkert, med en tydlig värdegrund närmast hjärtat från start. Vi har modet att säga att medarbetarna är viktigare än kunderna. Med nöjda medarbetare kommer kundnyttan och lönsamheten som ett skönt kvitto. Och kunderna verkar nöjda med både vårt synsätt och våra jordnära, verksamhetsnära lösningar, för de fortsätter rekommendera oss till nya kunder.

Vi byggde under 2015 ett nytt huvudkontor i Nässjö. En aktivitetsbaserad mötesplats som är navet och mötesplatsen för oss, våra kunder och samarbetspartners. På JSC arbetar vi med de senaste tjänsterna och produktivitetsverktygen som innebär att du inte är bunden till ett skrivbord eller specifik plats. Hos hos oss kan du arbeta mobilt och där du tycker att du anser att du presterar bäst.

I vår företagskultur och med vårt sätt att se på arbete är det fullt möjligt att jobba hos oss även om man bor på annan ort, vilket vi också har bevis på. Vi har medarbetare från Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Växjö, Jönköping, Ängelholm och Kristianstad med omnejd. I Jönköping har vi dessutom en DNA-arbetsplats på VOX hotell som flera av våra medarbetare nyttjar.

De första sex månaderna du jobbar här är du den viktigaste personen i företaget. Nya åsikter och infallsvinklar suger vi mer än gärna i oss. Här får du både frihet och ansvar att nå din fulla potential. Här blir du aldrig en bricka i ett spel, utan en viktig länk i laget. Genom våra team växlar vi ut kraften både i lagmaskinen och i verksamhetsnära lösningar. Vi är, raka, ärliga och personliga med varandra och med våra kunder. Ett personkemiskt recept, med lång och god eftersmak.

 

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer! Vi bjuder gärna på en kopp kaffe på JSC eller sätter upp ett videomöte för en fortsatt diskussion.

 
 

Jobbansökan

Vi behöver alltid kunniga medarbetare för att på bästa sätt möta framtiden. Vi tar emot spontantansökningar. Alla ansökningar behandlandas med sekretess och kommer tas emot av Cecilia Ödman som är HR-ansvarig på JSC.


Välkommen med din ansökan!