Nevotex

Ny telefonilösning för bättre kommunikation

I bild från vänster: Tommy Grahn, VD, Nevotex, Johan Friman, JSC it-partner

 

Nevotex är Skandinaviens och Baltikums ledande grossist av material till inrednings- och stoppmöbelindustrin. Hos Nevotex hittar du tyger, läder, skinn, konstläder, möbeltyger och andra material för möbeltillverkning. De har också produkter till bil- & båtinredning, markiser samt en bred flora av tapetserarprodukter.

På Nevotex står man också för en erfarenhet utöver det vanliga och med kunden i fokus lever man upp till sina tre värdeord, Professionell - Innovativ – Engagerad.

 

Nevotex har tillsammans med JSC implementerat en ny kommunikationsplattform för telefoni. Fokus för den nya telefoniplattformen var att öka tillgängligheten i vår kundtjänst, samt ge användarna bra verktyg för att effektivt sköta sin telefoni. Den dåvarande telefonilösningen hade nått sin gräns för utveckling och den flexibilitet som krävdes för vår verksamhet. För Nevotex är tillgängligheten och kundnöjdheten väldigt viktig, vilket var den viktigaste parametern för den nya lösningen. Den lösningen som vi tillsammans med JSC jobbade fram har slagit väl ut och vi är nöjda med nya lösningen.

 

" Vi hade möjlighet att återanvända tidigare investeringar av hårdvara, vilket var väldigt bra. I den nya lösningen har vi fokuserat på våra kunder genom att göra oss mer tillgängliga. Vi har nu bättre verktyg i vår nya lösning för att underlätta i vår vardag. Den nya lösningen är dessutom skräddarsydd för att passa vår verksamhet"

Tommy Grahn, VD på Nevotex AB.

Vi gjorde en ordentlig förstudie där vi även fångade upp medarbetarnas behov. Lösningen passar vår verksamhet bra och övergången var enkel och smärtfri tack vare det grundliga förarbetet från JSC.  JSC erbjöd också utbildning för att få ut det mesta möjliga av investeringen. Vi upplever lösningen som en modern och dynamisk lösning som ger oss trygghet för framtiden.

 

Tommy Grahn, VD, Nevotex AB