Aktuellt

Yes! På topplistan igen!

Yes! På topplistan igen!

Sveriges bästa arbetsplatser 2017 är korade!

Den 28 mars samlades flera av Sveriges bästa arbetsplatser på Cirkus i Stockholm för att ta emot pris när Great Place to Work anordnade den årliga galan. 
JSC lyckades för 6:e året i rad ta sig in på topplistan. I år hamnade vi på 8:e plats och fick ta emot pris för arbetet med att skapa en bra arbetsplats. Det är medarbetarnas engagemang, tillit och nöjdhet som speglar resultatet i den oberoende undersökningen som organisationen ”Great place to work” gör. 

- Att få ta emot detta fina pris och för sjätte året i rad hamna på topplistan för Sveriges bästa arbetsplatser ser vi som ett skönt kvitto på att vi har klarat vår tillväxt med bibehållna värderingar och med medarbetaren i fokus. Det gäller att ta vara på kraften och engagemanget hos varje medarbetare samt möta behoven i olika livssituationer för att få ihop arbete och fritid, säger Petter Jacobs, delägare JSC.

- Vi har under året haft en stark tillväxtfas med flera nya medarbetare. Det innebar att vi har gått från klassen för små organisationer till medelstora organisationer, vilket är en klass med större konkurrens. Därför känns det extra kul att åter igen tar oss in på topplistan. 
 
JSC har också en hedersplats i Great Place to Works ”Hall of Fame” för prestationen att över 5 år i rad tagit sig in på topplistan. 
Rankingen bygger på ett frivilligt deltagande och resultaten baseras på en oberoende skattning av medarbetarnas uppfattning om den egna arbetsgivaren.

 

Detta firades på hemmaplan sedan med en hejdundrande frukostfest med hela JSC-gänget!

Print

Namn:
E-post:
Ämne:
Company:
Mobile:
Meddelande:
x