Aktuellt

JSC stärker sin satsning mot modern telefoni genom förvärv av Xelents enhet i Kristianstad

JSC stärker sin satsning mot modern telefoni genom förvärv av Xelents enhet i Kristianstad

– Det känns väldigt bra att stärka upp teamet med erfarna och skickliga medarbetare samt fler kunder. Det gör att vi kan accelerera vår strategi och hjälpa ännu fler företag att se telefoni som en del i sin IT-kommunikation för att få allt att hänga ihop och jobba effektivare, säger Christer Löwdahl, VD JSC IT-PARTNER.

JSCs tidigare förvärv av telefoniexperten Switchcom 2015 grundlade strategin att knyta ihop telefoni med övrig IT på riktigt för att ge kunden förutsättningar till ett modernt arbetssätt. Responsen från våra kunder har varit väldigt positiv, och vi har under en tid sett behov att utöka med fler medarbetare med hög kompetens inom vår telefoniaffär.


Genom förvärvet skapar JSC ett av Sveriges starkaste team inom molntelefoni samtidigt som kompetensen kring Mitels stora växelplattform MX-ONE stärks.

– Även vi har märkt en ökad efterfrågan från våra kunder att samla all sin kommunikation, som fast och mobil telefoni, videokonferenser och andra delar, och det känns bra att vi nu går upp i JSC och kan erbjuda våra kunder just detta, säger Magnus Johansson, VD Xelent i Kristianstad.

Förvärvet genomfördes 1 november 2016.

 

FÖR MER INFORMATION
 Christer Löwdahl , VD JSC IT-PARTNER AB, telefon, 0380-556520
 Magnus Johansson, VD Xelent i Krisitanstad AB, 044 – 781 81 01

 

Print

Namn:
E-post:
Ämne:
Company:
Mobile:
Meddelande:
x